web and Internet solutions to give your company an edge in the emarketplace

Smart Internet solutions for small and mid-sized enterprises


    

Get the latest news and press releases on advancis.com. Members of the press are invited to visit the Press room for more resources.


Breaking News and company press releases

 11/05/02

advancis.com kondigt Online Advantage 3.0 aan, een op webtechnologie gebaseerde eLearning toepassing die ondernemingen helpt om winstgevend te worden op het internet.
 

Dallas, TX | Nice, France (11/05/2002) - advancis heeft vandaag de nieuwste versie van haar eLearning toepassing voor ondernemingen, Online Advantage, voorgesteld. Versie 3.0 onderscheidt zich van vorige versies door 1) de toevoeging van een nieuwe module die volledig is gewijd aan het begrijpen en sturen van de onderliggende factoren die een directe invloed hebben op de winstgevendheid, 2) de introductie van belangrijke strategische tools in het Engels, Nederlands, Duits, Zweeds, Spaans, Italiaans, Frans en Japans en 3) een update van alle kernmodules.

Online Advantage is een verzameling van 8 webmodules en ondersteunende tools (werkbladen, on-line onderzoeken, functies voor advies door experts) die werd ontworpen om managers en hun medewerkers op een eenvoudige manier toegang te bieden tot de inhoud (meer dan 70 onderwerpen) en hulpmiddelen die zij nodig hebben om internet initiatieven te ontwikkelen en te implementeren die sterke resultaten opleveren en de financiële doelstellingen halen. Eén toepassing. Eén focus. Eén zorgvuldig ontwikkelde
en tot in de puntjes geïmplementeerde internetstrategie.

Online Advantage, dat wordt gebruikt door grote multinationals en eBusiness consultants, groeit uit tot een essentiële toepassing voor ondernemingen die hun werknemers het kader, de kennis, de expertise en de tools willen bieden die zij nodig hebben om on-line een duurzaam concurrentievoordeel uit te bouwen en om winstgevendheid te bereiken. En dat vanaf hun desktop.

Kort feitenoverzicht voor Online Advantage 3.0
Online Advantage wordt aangeboden als een op webtechnologie gebaseerde toepassing die compatible is met de volgende besturingssystemen: Windows 95, 98, 2000, NT, Me en XP; MAC OS 8.5 of hoger.

De prijsstructuur voor Online Advantage begint bij 1295 euro voor een licentie van 12 maanden voor een enkele gebruiker voor ondernemingen in de EU. Site-licenties en volumekortingen zijn eveneens verkrijgbaar.

Bericht aan redacteurs:
Voor meer informatie kunt u steeds terecht bij de marketingafdeling van advancis op:

(EU) +33(0)4 93 18 49 25
(US) 001 214-766-4854

   
 
 

 
web solutions
Home  Products   Services    Solutions   Specials   Support   News

Buy online   eCenter   Site map   Programs  Search  Company   Contact us


All rights reserved - Legal Notice - Privacy policy -